Kedves Diákok! Szülők!

Fontosnak tartjuk, hogy megfelelő tájékoztatást adjunk a kialakult helyzetről és az előttünk álló feladatokról.

Arra kérünk mindenkit, hogy tájékozódjon rendszeresen az iskola honlapjáról, illetve a közösségi oldaláról. A legfontosabb általános információkat meg lehet ott találni, de az elsődleges információforrás a KRÉTA lesz, aminek használata, figyelemmel kísérése a mostani rendkívüli helyzetben elengedhetetlen, hiszen sok üzenet, feladat ezen keresztül történik. A már meglévő, közösségi oldalakon használt csoportokban lesz lehetőség a napi kommunikációra az osztályfőnökkel, szaktanárokkal. Több új csoport még most jön létre, kérem, hogy mindenki működjön közre ebben.

A tananyag közzétételére a már eddig is használt, megszokott felületeket igyekszünk igénybe venni pl. a távoli asztal megosztott mappái, KRÉTA, stb. Ezen felül nem szeretnénk a szükségesnél több új, ismeretlen felülettel nehezíteni az amúgy sem könnyű helyzetet, de a megszokottak mellett a GOOGLE CLASSROOM szolgáltatásban több kolléga „digitális osztálytermet”, kurzust fog létrehozni.  Mivel szinte minden diák rendelkezik Google fiókkal (aki nem, hozzon létre!), kérem, hogy a majd eljuttatott kódokkal csatlakozzatok a kurzushoz (csoporthoz). A részleteket az adott virtuális közösségekben fogjátok megbeszélni.

Igérjük, hogy a lehető leggyorsabban felvesszük veletek a kapcsolatot, kérjük ehhez továbbra is az közreműködéseteket, segítségeteket! Ugyanezt a megértő segítséget szeretnénk kérni a szülőktől is.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mindez a ti érdeketekben történik, ezért kérem, hogy legyetek együttműködők! Miután ez az időszak nem tanítási szünet, mindenkinek érdeke és kötelessége aktívan dolgozni a kijelölt csoportokban, a neki kiadott feladatokon. Az értékeléseknek az aktivitás és a feladatok elvégzése az alapja. Csak ez lehet a sikeres tanévetek biztosítéka.

Mindenkinek kívánok kitartást, sikeres digitális együttműködést, jó munkát!

Bozó János
igazgató

Tisztelt Szülők, Támogatók, Kollégák és Diákok!

Sajnálattal közöljük, hogy a szombatra tervezett támogatói bálunkat kormányzati rendelkezésre nem rendezhetjük meg.

A belépőjegyek árát az iskola gazdasági irodájában visszatérítjük. A felajánlott támogatásokat az eredeti célnak megfelelően a diákszekrények kialakítására fordítanánk, a tombolára felajánlott ajándékokat a következő bálon használnánk fel, amennyiben a támogató másként nem dönt.

Szeretnénk ősszel, várhatóan novemberben megrendezni az eseményt, amelyre természetesen a már megváltott jegyek is érvényesek lesznek, amennyiben addig nem váltják vissza azokat.

Megértésüket köszönjük.

Bozó János
igazgató